L’exposició antològica El tacte de la llum organitza diversos tipus de visites, per als qui vulguin introduir-se o aprofundir en els aspectes clau de l’obra de Joan Ferrer amb el guiatge de l’equip educatiu d’Amics de Joan Ferrer. Al llarg de tota la setmana, el convent de Sant Francesc rep múltiples grups d’alumnes d’escoles d’arreu de Catalunya. A part d’aquestes visites escolars, també es poden concertar visites en grup o visites en família.

Les visites en família es basen en la contemplació de les obres i la interpretació de colors i textures. Estan pensades per captar l’atenció de persones de totes les edats, tant si estan avesades a les exposicions com si és la primera vegada que s’hi acosten. Es posa el focus en les temàtiques, les tècniques i les gestualiltats dels traços dels quadres. La visita en família finalitza amb una activitat en què s’experimenta amb les caixes de llum. Els participants acaben pintant amb textures i pigments.

Les visites en família es fan els dissabtes a les 18h i els diumenges a les 11h, sempre amb reserva prèvia. Si us interessa, podeu reservar-la  mitjançant aquest formulari.

Les visites en família paren atenció especial als més joves.