Més de 2.000 alumnes de diverses escoles de la Catalunya Central passaran pel Convent de Sant Francesc de Berga els pròxims mesos. Duran a terme les activitats que s’han dissenyat al voltant de l’exposició antològica Joan Ferrer. El tacte de la llum, amb què l’antic centre escolar ha reobert les portes.

El Servei Educatiu dels Amics de Joan Ferrer ha elaborat un extens programa pedagògic que consta d’activitats organitzades per nivells educatius i busca ser una cita ineludible per als centres de la Catalunya Central. Ja són 20 les escoles i instituts que s’han inscrit per assistir a les activitats que es desenvoluparan duran els mesos d’octubre, novembre i desembre.

El programa compta amb quatre propostes adaptades a tots els nivells que permetran a l’alumnat analitzar al detall el color i la textura, endinsar-se en el llenguatge simbòlic i personal de l’univers de l’artista o reflexionar sobre els motius que mouen els artistes a treballar. I és que aquesta exposició és una gran oportunitat per desenvolupar la competència cultural i artística, expressar la creativitat i poder participar activament en la vida cultural de la nostra comunitat.

Més activitats: Berga bolet, concerts, tast de vins i sessions d’sketching entre d’altres

Aquest cap de setmana, El tacte de la llum participa també en els actes de la mostra Berga bolet, que es presenta al públic amb un cartell elaborat per Joan Ferrer.

A més dels tallers educatius iniciats dimarts, El tacte de la lllum ofereix visites a grups i visites en família.

El tacte de la llum presentarà al llarg de les pròximes setmanes altres iniciatives per atraure visitants de tot el país. Més enllà de la proposta escolar, Amics de Joan Ferrer i l’associació de pintors Verdaguer 7 programaran, entre d’altres, sessions d’sketching amb Urban Sketchers Barcelona, col·laboracions amb l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga, concerts al claustre de Sant Francesc i un tast de vins amb la Guia de Vins de Catalunya.