El silenci expressiu de Joan Ferrer pren el Temple Romà de Vic

L’espai osonenc va exposar 7 de les darreres obres de gran format de l’artista berguedà; 2 pintades durant el confinament

Les obres més emblemàtiques de la darrera dècada de l’activitat pictòrica de Joan Ferrer (Berga, 1937-2021) van ocupar  durant 5 setmanes el Temple Romà de Vic. Va ser la darrera mostra de l’artista bergadà, que va exposar per les 2 obres que l’artista ha elaborat al llarg del confinament (Confinavirus I i II).

Les 7 composicions són de gran format,  característiques de l’obra de Ferrer des de fa dues dècades. Les textures definides i el cromatisme vibrant conviuen amb una composició metòdica i reflexionada per reflectir una visió poètica molt particular.

L’expressionisme abstracte de Joan Ferrer va recalar a Vic just un any després que una la exposició antològica “El tacte de la llum” repassés tota la trajectòria de l’artista des dels inicis, els anys 60 del segle passat.

A través dels 7 treballs que recull “Espais de silenci”, el visitant va poder copsar l’essència de la maduresa pictòrica de l’artista berguedà, en una panoràmica inèdita i irrepetible.

La mostra Espais de silenci es va exhibir al Temple Romà de Vic del 16 d’octubre al 22 de novembre de 2021.